GİZLİLİK POLİTİKASI

Size ait verilerin güvenliğinin sizin için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu bakımdan verilerinizin güvenle korunması ve gizliliğinin sağlanması bizim için de çok önemlidir. Veri Sorumlusu sıfatıyla hareket eden Meryem Gül Eren (bundan sonra “Meryem Gül Eren” ya da “biz” olarak anılacaktır) olarak kişisel verilerinize ve diğer gizli bilgilerinize saygı göstermeyi ve bu bilgilerin güvenliğini sağlamak için tüm makul önlemleri almayı ve yasaların gerektirdiği güvenlik tedbirlerini sunmayı taahhüt etmekteyiz.

Meryem Gül Eren  Gizlilik Politikası, bu nedenle size ait verilerin Meryem Gül Eren  tarafından hangi amaçlarla, ne şekilde kullanılacağı ve kimlerle paylaşılabileceği konularında gerekli bilgiyi sağlamayı amaçlamaktadır.

İşbu Gizlilik Politikası yalnızca https://www.elikapsikoloji.com/ (Bundan sonra “Site” ya da “İnternet Sitesi” olarak anılacaktır) alan adı üzerinden verilen hizmetleri kapsar. İnternet sitemiz aracılığı ile Meryem Gül Eren  tarafından kişisel verilerinizin işlenmesi halinde bu veriler Gizlilik Politikamıza uygun olarak kullanılacaktır.

SİTEYİ KULLANMANIZ, GİZLİLİK POLİTİKASI VE İLGİLİ KULLANIM KOŞULLARINI KABUL ETTİĞİNİZ ANLAMINA GELECEKTİR.

İnternet sitemizi her ziyaret edişinizde Gizlilik Politikamızı görüntülemenizi tavsiye ederiz. Zira, işbu Gizlilik Politikası, zaman zaman herhangi bir sebepten dolayı Meryem Gül Eren  tarafından güncellenebilir. İnternet sitemizi kullanmakla, Gizlilik Politikamızın en son sürümünü okumuş, değişen şartlarını da kabul etmiş olduğunuz varsayılacaktır. Gizlilik Politikası’nda yapılan değişiklikler, Site üzerinde yayımlandığı anda, kendiliğinden yürürlüğe girecektir. Güncellenmiş her yeni sürüm, hali hazırda toplanmış bilgiler için de hüküm ifade eder.

Gizlilik Politikası’nda gerçekleştirilecek her türlü güncelleme https://www.elikapsikoloji.com/ ana sayfasında, gizlilik bildirimi sayfasında ve uygun görülen başka yerlerde yayımlanacak olup kişisel bilgilerinizin nasıl toplandığı, kullanıldığı ya da paylaşıldığı konusunda bilgi sahibi olmanız sağlanacaktır.

Verilerinizin ve Kişisel Verilerinizin İşlenmesi

Veri, yorumlamak ve sunmak amacı ile toplanmış, çözümlenmiş yaş, boy, ağırlık gibi sayısal ve marka, kanal adı, ülke, şehir gibi kategorik tüm gerçeklere ilişkin bilgilerdir. Veriler, kişisel verilerinizi de kapsamaktadır.

Kişisel veri, isim, adres, e-posta adresi, telefon numarası, doğum tarihi, IP adresi gibi kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgidir. Bu tür verileriniz, işbu Gizlilik Politikası’na ilaveten, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na tam anlamıyla uyumlu bir biçimde işlenecektir. İşbu Gizlilik Politikası ile ilgili yasal mevzuat arasında bir çelişki olması durumunda, yasal mevzuat geçerli olacaktır.

Meryem Gül Eren  ve anlaşmalı hizmet sağlayıcılarımız; verilerinizi, iletilerinize konu şikayet, soru ve görüşlerinizi araştırabilmek ve cevaplayabilmek, randevularınızı oluşturabilmek, tüm tıbbî teşhis, muayene, tedavi ve bakım hizmetlerini yürütebilmek, randevularınızı oluşturabilmek, danışmanlık faaliyetlerini düzenleyebilmek, ihtiyaçlarınıza yönelik en uygun çalışmaları yapmak, size daha iyi hizmet sunabilmek, internet sayfamızın kullanımını kolaylaştırabilmek, fikirlerinize başvurmak gibi amaçlarla kullanmaktadır.

Meryem Gül Eren, sizin kendi isteğiniz ile paylaşmış ve iletmiş olduğunuz kişisel verilerinizi ve ayrıca yasal mevzuat kapsamında işlenme şartlarının bulunması durumunda genel ilkelere uygun olarak kişisel verilerinizi işlemektedir.

Sitedeki bazı bölümler, belirli kişisel verilerinizi paylaşmanızı zorunlu
kılabilmektedir. Bu çerçevede kişisel verilerinizi yalnızca ilgili bölümdeki hizmet
ve faaliyetin ifa edilebilmesi amacıyla vermeniz gerekebilir. Kişisel verilerinizi bu gibi durumlarda tarafımız ile paylaşmak tamamen sizin inisiyatifinizde olup,
paylaşmamayı tercih etmeniz halinde ilgili hizmet veya faaliyetlerimizden
yararlanamayabilirsiniz.

 

Sitemize giriş yapmak için kişisel verilerinizin sağlamasını zorunluluk olarak tutmamaktayız, sizden temin etmeniz istenilen bilgiler makul seviyede olup daha fazla bilgi ifşa etmenizi gerektirmemektedir.

Meryem Gül Eren, kişisel verileriniz kapsamında:

  • İletişim Bölümünde, kullanıcıların ad ve soyadlarını, e-posta adreslerini, telefon numaralarını, mesajlarına ilişkin konuyu, iletmek istedikleri mesajları;

işleyebilir; çalışanlarımıza, anlaşmalı hizmet sağlayıcılarımıza, yetkili idari kuruluşlara ve yasal zorunluluklar doğrultusunda diğer ilgili kişi ve kuruluşlara aktarabiliriz.

Meryem Gül Eren, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5. Maddesine uygun olarak,

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi;
  • Fiili imkânsızlık nedeniyle rızasını açıklayamayacak durumda bulunan veya rızasına hukuki geçerlilik tanınmayan kişinin kendisinin ya da bir başkasının hayatı veya beden bütünlüğünün korunması için zorunlu olması;
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması;
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması;
  • İlgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması;
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması;
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hallerinde, izninizi almaksızın, özel nitelikli olmayan tüm kişisel verilerinizi işleyebilecektir.

Özel nitelikli kişisel verileriniz ise (kişilerin ırkı, etnik kökeni, siyasi düşüncesi, felsefi inancı, dini, mezhebi veya diğer inançları, kılık ve kıyafeti, dernek, vakıf ya da sendika üyeliği, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili verileri ile biyometrik ve genetik verileri) ancak kanunlarda öngörülen hallerde işlenebilecektir. Özel nitelikli kişisel verilerin işlenmesinde, Kurul tarafından belirlenen yeterli önlemler alınmaktadır.

Sağlık ve cinsel hayata ilişkin özel nitelikli kişisel verileriniz ise ancak kamu sağlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbî teşhis, tedavi ve bakım hizmetlerinin yürütülmesi, sağlık hizmetleri ile finansmanının planlanması ve yönetimi amacıyla, Meryem Gül Eren tarafından işlenebilecek, bu hallerin dışında ise sizin açık rızanız olmaksızın işlenmeyecektir.

Meryem Gül Eren, kişisel verilerinizi, her hal ve şartta, hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olmak; doğru ve gerektiğinde güncel olmak; belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenmek; işlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olmak; ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilmek şartıyla işleyecektir.

Kişisel verilerinizin, Meryem Gül Eren  tarafından işlenmesine ilişkin, kişisel verilerinizin toplandığı her bir alan için ve ayrıca Site’de kullanılan çerezler için ayrı ayrı aydınlatma metinleri hazırladık. İşbu aydınlatma metinlerine, ilgili bölümlerden ulaşabileceğiniz gibi, Canlı Destek bölümü aydınlatma metni, İletişim Bölümü Aydınlatma Metni ve Çerezler Hakkında Aydınlatma Metni köprüleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, aşağıda belirtilen yöntemlerle de kişisel verilerinizi toplayabiliriz:

  • Site sunucusu, internet protokolü (IP) adresiniz, tarayıcınızın türü ve dili, uygulamaya giriş tarihi ve zamanı gibi uygulamadaki kullanıcı hareketlerinin tarafımızdan takip edilmesine ve eğilimlerin tespit edilmesine yardımcı olacak bilgileri otomatik olarak toplar.
  • Cihazınıza, Site’ye erişiminizi kolaylaştırmak ve çevrimiçi deneyimlerinizi kişiselleştirmek için bir ya da daha fazla çerez (tanımlama bilgileri) atanabilir (gönderilebilir). Site, “çerezleri” Site’yi ziyaret ettiğinizde veya kullandığınızda girdiğiniz kimi bilgileri dikkatle izleyebilmek için kullanır. “Çerezler” kayıt tutma amacıyla bilgisayarınızda bulunan, kayıtların tutulabilmesini ve bu sayede sizin Site tarafından belirlenebilmenizi sağlayan çok küçük dosyalardır. Site ayrıca, kullanıcılara ilgi alanlarına özel yeni içerikleri ve bilgileri sunmak için de çerezleri kullanır. Çerezler, birçok internet sitesinde yaygın olarak kullanılır ve kullanıcıların kişisel bilgilerine bağlı değildir. Eğer tarayıcınızın ayarları tüm çerezleri reddetmeye programlandıysa Site düzgün olarak çalışmayabilir. Çerezlerle ilgili daha detaylı bilgi almak için tıklayınız.
  • Meryem Gül Eren ve 3. kişiler, Site’yi kullanımınızı izleyen, sunduğumuz hizmetleri özelleştirme imkânı sağlayan bilgileri toplayan piksel etiketleri (web beacons) gibi standart internet araçları kullanabilir. Piksel etiketleri (“clear gifs”, ““web işaretleri”” ya da “web bugs” olarak da bilinir) kendine özgü tanıtıcı işareti olan, çerezlerle benzer işleve sahip, internet kullanıcılarının çevrimiçi hareketlerini izlemek ya da çerezlere erişim için kullanılan küçücük şekillerdir. Kullanıcının sabit diskine kaydedilen çerezlerin aksine piksel etiketleri, internet sitesi ya da e-posta içine görülmez şekilde yerleştirilmiştir ve yaklaşık olarak bu cümlenin sonundaki nokta boyutundadır. Piksel etiketleri bazı siteleri ziyaret eden kullanıcıları saymak ve kullanım şekillerini anlamak için çerezlerin teslim edilmesinde ya da çerezlerle iletişim kurulmasında kullanılabilir. Site, piksel etiketlerini, e-postaları ya da bültenleri gönderirken bu mesajların açılıp açılmadığını ve üzerlerinde işlem yapılıp yapılmadığını anlamak için de kullanabilir. Ayrıca https://www.emdrbakirkoy.com/ sitesine başka bir internet sitesinde gördüğünüz reklam aracılığıyla geldiyseniz, Site isimsiz bir kimlik numarası alacaktır.
  • Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı

Meryem Gül Eren ; verilen hizmetlerin tam ve eksiksiz sunulabilmesi, daha da iyileştirilmesi, yeni hizmetler sunabilmek gibi amaçların yanı sıra Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5. Maddesinin 2. Fıkrası ile 6. Maddenin 3. Fıkrası’nda belirtilen şartların varlığı halinde de işlenecektir.

Meryem Gül Eren , kişisel verilerinizi:

  • 3359 sayılı Sağlık Hizmetleri Temel Kanunu, 663 Sayılı Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşların Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Ayakta Teşhis Ve Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmelik, Hasta Hakları Yönetmeliği, Kişisel Sağlık Verileri Hakkında Yönetmelik, Türk Psikologlar Derneği Etik Yönetmeliği ile Sağlık Bakanlığı düzenlemeleri ve sair mevzuat hükümlerinde düzenlenen hukuki yükümlülükleri yerine getirmek;
  • Randevu ve bilgi talebi gereksinimlerinizi daha iyi karşılayabilmek;
  • Randevu alımlarınızı gerçekleştirmek ve randevularınızı yönetebilmek;
  • Randevu alındığı takdirde randevunuza ilişkin size bilgi sağlamak;
  • Danışmanlık süreçlerini yönetebilmek;
  • Psikoterapi faaliyetlerinin takibini sağlayabilmek;
  • Psikoloji bilimi teori ve uygulama alanlarında, eğitim, süpervizyon ve araştırma çalışmaları yürütmek;
  • Psikolojik testler ve değerlendirme ölçeklerini yapabilmek;
  • Kurumsal işbirlikleri gerçekleştirerek süreç takibi yapabilmek;
  • Tüm tıbbî teşhis, muayene, laboratuvar sonuçları, test sonuçları, reçete bilgileri, tedavi ve bakım hizmetlerini yürütmek
  • Uygulanan mevzuat uyarınca Sağlık Bakanlığı ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının taleplerine yanıt vermek;
  • Danışan kimlik doğrulamasını yapmak;
  • Danışan ilişkileri yönetimi süreçlerinin planlanlamak;
  • Sunduğumuz hizmetlerin geliştirilmesini amacıyla analiz yapmak;
  • Sağlık hizmetlerimiz karşılığında faturalandırma yapmak;
  • İletilerinize konu şikâyet, soru ve görüşlerinizi araştırabilmek ve cevaplayabilmek;
  • Hizmetlerimizin ifasına ilişkin yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek;
  • Veritabanı oluşturarak, listeleme, raporlama, doğrulama, analiz ve değerlendirmeler yapabilmek, istatistiki bilgiler üretmek ve gerektiğinde gizlilik koşullarına uymak kaydı ile bunları işin uzmanları ile paylaşabilmek;
  • İnternet sitemizi ve diğer iletişim kanallarımızı ne şekilde kullandığınıza dair analiz yapabilmek ve sizlere daha iyi hizmet için iletişim kanallarımızı size özgü hale getirebilmek;
  • Site’nin kullanımını kolaylaştırabilmek;
  • Hizmetlerimizi ve bunlara ilişkin kişisel seçim olanaklarınızı araştırabilmek ve geliştirebilmek;
  • Site’nin kötüye kullanımını ve hileli işlemleri tespit edebilmek ve bunlara karşı koruma sağlayabilmek;

Veri Bütünlüğü

Meryem Gül Eren  toplanılan verilerin doğru, eksiksiz, güncel ve kullanım amacına yönelik olmasına büyük önem vermekte ve bu hususta sürekli gelişim prensibi çerçevesinde çalışmaktadır.

Kişisel Verilerinizin Paylaşılması

Onay alınmaksızın ve/veya kişisel verilerin korunmasına ilişkin mevzuatta belirtilen istisnalar dışında kişisel verilerinizin üçüncü kişilerle paylaşılamayacağının yasal bir yükümlülük olduğunun farkındayız.

Meryem Gül Eren ; yürürlükteki mevzuatın gerektirdiği hallerde, uygulanan kanunlar, yargı kararları ve işlemleri, celpler ve sair yasal işlemlere riayet etmek suretiyle ve ayrıca kendi menfaatlerinin haleldar olmasını önlemek, kendisinin ve çalışanlarının, temsilcilerinin ve Site kullanıcılarının güvenliğini, haklarını ve meşru menfaatlerini korumak amacıyla, Site’de derlenmiş olan kullanıcılara ait kişisel bilgileri üçüncü kişilerle paylaşma hakkını saklı tutar.

Meryem Gül Eren, kişisel verilerinizi;

Çalışanlarımız, anlaşmalı hizmet sağlayıcılarımız, vergi ve finans danışmanlarımız, Sağlık Bakanlığı, Bakanlığa bağlı alt birimler, Sosyal Güvenlik Kurumu, Nüfus Genel Müdürlüğü, Türk Psikologlar Derneği, sağlık hizmeti sunan kurumlar, özel sigorta şirketleri, adli ve idari makamlar, ve yasal zorunluluklar doğrultusunda diğer ilgili kişi ve kuruluşlarla,

Tıbbi teşhis, tetkik, tedavi ve sevk işlemlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla işbirliği halinde olunan sağlık kuruluşlarıyla;

İlgili kişilerin finansal işlemlerini gerçekleştirmek amacıyla bankalarla, finans kuruluşlarıyla, kamu ve özel hukuk tüzel kişileriyle, kamu görevlileriyle,

Kamu güvenliğine ilişkin hususlarda ve hukuki uyuşmazlıklarda, talep halinde ve mevzuat gereği talep amacıyla sınırlı olarak savcılıklarla, mahkemelerle, arabulucularla, icra daireleriyle ve ilgili yasal kurum ve kuruluşlarla kişisel verilerinizi paylaşabilir.

Özel nitelikli kişisel veriler bakımından yasal düzenleme gereği, gerektiğinde açık rıza alınarak, kamu sağlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbî teşhis, tedavi ve bakım hizmetlerinin yürütülmesi, sağlık hizmetleri ile finansmanının planlanması ve yönetimi amacıyla ilgilinin açık rızası aranmaksızın mevzuata uygun ve aktarım amacı ile sınırlı olmak üzere kişisel verileriniz aktarılmaktadır.

Verilerinizi paylaştığımız bu kişiler, yürürlükteki mer’i mevzuata tabi olmakla birlikte kendilerine iletmiş olduğumuz bilgilerin gizliliğini korumak zorundadırlar. Ancak Meryem Gül Eren, işbu üçüncü kişilerin hukuka aykırı davranışlarından hiçbir halde sorumluluk üstlenmemektedir.

Ticari İntikal

Meryem Gül Eren’in olası birleşme, devralma ve/veya devralınması gibi malvarlığının devri ve/veya sahiplerinin değişmesi halinde, Site kullanıcılarına ait kişisel bilgileri ilgili üçüncü şahıslarla paylaşılabilecektir.

Yurtdışına Veri Transferi

İzin alınmak suretiyle Meryem Gül Eren’e ve/veya üçüncü şahıslara yapılan bilgi aktarımı, ki bu bilgilerin içinde kişisel bilgiler de bulunabilir, bu verilerin bir yargı alanından diğerine aktarılmasını da kapsayabilir.

Kişisel verileriniz, ancak verilerin aktarılacağı ülkede yeterli korumanın bulunması; yeterli korumanın bulunmaması durumunda Türkiye’deki ve/veya ilgili yabancı ülkedeki veri sorumlularının yeterli bir korumayı yazılı olarak taahhüt etmeleri ve Kurulun izninin bulunması ile aktarılacaktır.

Diğer Esaslar

  • Tüm Meryem Gül Eren personeli işbu Gizlilik Politikası’nı bildiklerini ve buna uymak zorunda olduklarını kabul ve beyan ederler. Meryem Gül Eren, Gizlilik Politikası’nın ihlali hakkındaki her türlü şikâyeti değerlendireceğini ve bir ihlalin tespit edilmesi durumunda gerekli işlemleri başlatacağını kabul ve taahhüt eder.
  • Site, kişileri bilgilendirmek için hazırlanmış olup kullanıcılara sağlık hizmeti vermemektedir. Sitede bulunan metin veya görsel içerikler reklam amacı gütmemektedir. Meryem Gül Eren işbu site içeriğini tanı ve tedavi amacıyla kullanımından hiçbir şekilde sorumlu değildir.
  • Sağlık, tanı ve tedaviye ilişkin bilgiler ve yöntemler değişiklik gösterebilir. Sitedeki bilgiler her gün güncelleştirilmediğinden her bilginin kullanıcı tarafından kullanılması kullanıcı sorumluluğundadır.
  • Site’de yer alan her türlü bilgi, içerik ile bunların düzenlenmesi ve kısmen ve/veya tamamen kullanımı konusunda tüm fikri ve sınai mülkiyet hakları Meryem Gül Eren’e
  • Bu Gizlilik Politikasının, Site ile bağlantılı olarak sadece çevrimiçi bilgi toplama ve yayılması uygulamalarına geçerli olduğunu ve çevrimdışı gerçekleştirilen herhangi bir uygulamamız için geçerli olmadığını unutmayın.

Kişisel Verileriniz Üzerindeki Haklarınız

Meryem Gül Eren  tarafından işlenen kişisel verileriniz ile ilgili olarak, Meryem Gül Eren’e (Meryem Gül Eren’in  veri işleyen olduğu hallerde bizzat veri sorumlusuna) başvurarak;

  1. a) Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. b) Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. c) Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

  1. d) Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  2. e) Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 7 nci maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  3. f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  4. g) İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle sizin aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarınız vardır.

Seçenekler / Vazgeçme

Kullanıcıların aşağıdaki yöntemleri izleyerek tercih yapma ve/veya tercihlerini değiştirme hakları mevcuttur.

  • Site üzerinden sunduğumuz hizmetleri ve faaliyetleri kullanabilmek için seçimlik olan kişisel verilerinizi paylaşmayı reddedebilirsiniz.
  • Bazı hizmetlere erişiminizin mümkün olmayacağını ve/veya Site’ye ait bazı özellikleri kullanamayacağınızı bilerek ve bu durumu kabul ederek, kişisel bilgilerinizi paylaşmamayı tercih edebilirsiniz.
  • Site’de yer alan bölümlerde paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin güncellenmesini veya silinmesini ya da bu alanlarda yer alan taleplerinizin kaldırılmasını talep edebilirsiniz.
  • Bazı hizmetlere erişimde ve/veya Site’ye ait bazı özelliklerin kullanımında kimi sorunlar yaşayabileceğinizi bilerek ve bu durumu kabul ederek, tarayıcı ayarlarınızı çerezleri silmeye ve/veya reddetmeye ayarlayabilirsiniz.

Kişisel Verilerinizin Güncellenmesi ve Düzeltilmesi

Eğer Meryem Gül Eren  ile paylaşmış olduğunuz bilgilerin bir nüshasını almak isterseniz ya da hakkınızda yayımlanan bir bilginin yanlış olduğunu fark eder ve düzeltilmesini ya da silinmesini isterseniz, bizimle iletişime geçiniz.

Bu talebinizin yerine getirilmesi amacıyla, eklenecek ve/veya silinecek bilgilerle ilgili bir işlem yapmadan önce çalışanlarımız, sizden kişisel tanımlayıcı bilgileriniz de dâhil olmak üzere kimlik bilgilerinizi ve diğer ayrıntıları doğrulamanızı isteyebilir.

Talebinizin, orantılılık, veri kalitesi ve makullük ilkeleri çerçevesindeki değerlendirilmesini müteakiben işbu bilgiler üzerinde değiştirme, düzeltme ya da hatalı verilerin silinmesi gibi işlemler gerçekleştirilecektir. Bu bağlamda Site’ye yönelteceğiniz tüm talepler, en uygun zaman içinde ve talebinize en uygun şekilde yerine getirilmeye çalışılacaktır.

Bu taleplerinizin daha hızlı gerçekleştirilebilmesi ve size daha iyi yardımcı olabilmemiz için, sizin için hazırlamış olduğumuz KVKK Başvuru Formu’muzu kullanabilirsiniz.

Kişisel Verilerinizin Güvenliği

Meryem Gül Eren , verilerinizin gizliliğini korumaya önem vermektedir. Meryem Gül Eren , kontrolü altındaki verilerin kaybı, değiştirilmesi ve farklı amaçlarla kullanımını engellemek amacı ile uygun güvenlik sistemleri kullanmaktadır ve ayrıca veri gönderdiğiniz formlarımız, ek güvenlik uygulaması olarak da bilgi girişlerini şifreleyen, iletim sırasında şifreli bir iletişim kanalı olan 4096 Bit SSL (Güvenli Soket Katmanı) ile korunmaktadır.

Söz konusu veriler Meryem Gül Eren’e ulaştığında, bu veriler güvenlik ve gizlilik standartlarımıza uygun olarak korunmaktadır.

Ayrıca, kişisel verilerinizi korumak ve muhafaza etmek için gerekli olduğuna inandığımız tüm idari tedbirleri de almaktayız. Kişisel verilerinize sadece yetkili çalışanların hizmetlerimizle ilgili görevlerini yerine getirmek için erişimlerine izin verilmektedir. Bu bağlamda personellerimiz de gerekli eğitimleri almakta ve gerekli bilgilendirme sürecinden sonra göreve başlamaktadır.

Ancak her çevrimiçi veri aktarımında olduğu gibi bilgi teknolojileri sektörünün doğası gereği; Meryem Gül Eren’in standartları karşılayan seviyede bir güvenlik düzeyi kurması yetkisiz erişimlerin önüne geçemeyebilecektir.

Bu nedenle Meryem Gül Eren , güvenlik ihlali ya da teknik sorunlardan kaynaklanan ve işbu Gizlilik Politikası’nda öngörüldüğü şekilde gerçekleşen hiçbir hasardan ve/veya zarardan mesul değildir. İstenmeyen ve/veya öngörülmeyen sebeplerden dolayı meydana gelecek bilgi ifşaları nedeniyle doğacak hiçbir zarar Meryem Gül Eren’in sorumluluğunda değildir.

Bu noktada Meryem Gül Eren’in taahhüdü, genel olarak kabul görmüş bir güvenlik düzeyinden az olmamak üzere Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ve her halde uygun bir bilgi güvenliği politikası sağlamaktır. Bu durum herhangi bir önleyici garanti taahhüdü değildir.

Site’nin güvenliğinin herhangi bir ihlali olduğuna inanmak için nedeniniz olduğunda lütfen bizimle temasa geçebilirsiniz.

Çerezler (Cookies)

Meryem Gül Eren , deneyimlerinizi geliştirmek için internet sitesinde çerezler kullanabilir. Kullanılan çerezler vasıtasıyla sisteminizden ve/veya sabit diskinizden herhangi bir bilgi toplanmaz. Sitemizde isim ve e-posta adresi ile tanımlanmazsınız bununla beraber ilk girişinizde sayı ve dizinler atanır.

Çerezler, internet ağ sunucusu tarafından tarayıcınız aracılığı ile bilgisayarınıza yerleştirilen küçük veri dosyalarıdır. Tarayıcınız ve sunucu arasında bir bağlantı sağlandığında site, çerezler aracılığıyla sizi tanır. Çerezlerin kullanılma amacı, internet sitesini ziyaret eden kullanıcıya kolaylık sağlamaktır. Kullanım amaçlarına göre dört çeşit çerez bulunmaktadır: Oturum Çerezleri, Performans Çerezleri, Fonksiyonel Çerezler ve Reklam ve Üçüncü Taraf Çerezleri.

Meryem Gül Eren , kendi internet sitesinde zorunlu çerezleri, oturum çerezleri, performans çerezleri, reklam ve üçüncü taraf çerezleri kullanmaktadır. Oturum çerezleri, kullanıcının internet sitesinden ayrılana dek tarayıcısında tutulan geçici çerezlerdir. Diğer çerezler ise kullanıcı tarafından silinmediği sürece kullanıcının tarayıcısında kalan çerezlerdir. Çerezlerin ömrü, kullanıcının yapmış olduğu tarayıcı ayarlarına bağlı olarak değişiklik gösterir.

İnternet tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek çerezleri kabul veya reddetme imkanına sahipsiniz. Tarayıcı ayarlarınızı nasıl değiştireceğinizi ya da çerezleri nasıl sileceğinizi öğrenmek için lütfen tarayıcınızın yönergelerine bakınız. Lütfen çerezler devre dışı bırakıldığında sitenin bazı özelliklerinin mevcut olmayacağını dikkate alın.

Daha detaylı bilgi almak için Meryem Gül Eren  Çerez Uygulamaları Politikası’nı inceleyebilirsiniz.

Üçüncü şahıs çerezleri engellemek hakkında bilgileri aşağıdaki internet sitelerinden öğrenebilirsiniz:

Mozilla Firefox

Internet Explorer

Google Chrome

Opera

Safari

İletişim

İşbu Gizlilik Politikası ve/veya Meryem Gül Eren’in genel gizlilik uygulamaları hakkındaki her türlü görüşünüzü ve sorunuzu aşağıdaki yöntemlerle bizimle paylaşabilirsiniz:

 

Posta: Dr. Tevfik Sağlam Cd. Murat Apt. No:5/4 Dikilitaş Bakırköy

İlgi: Gizlilik Politikaları,

Sözleşme Bütünlüğü

Site kullanıcıları, işbu Gizlilik Politikası’nın herhangi bir hükmünün yetkili bir mahkeme tarafından geçersiz addedilmesi halinde, bahsi geçen hükümde yer alan düzenlemeye en uygun ve tarafların gerçek niyetine en yakın etkiyi yaratan yürürlükteki hükmün geçerli olacağını ve bu durumun işbu Gizlilik Politikası kapsamındaki diğer hükümlerin yürürlüğünü ve etkisinin bertaraf etmeyeceğini kabul ve taahhüt etmişlerdir.

Uyuşmazlık Çözümleri

Site kullanıcıları ile Meryem Gül Eren  arasında doğması muhtemel her türlü uyuşmazlık ile ilgili olarak politikamız, bu uyuşmazlıkların tarafların anlaşması ve kullanıcının memnuniyeti ile çözülmesini temin etmektir. Her türlü konuyla ilgili olarak bizlere internet sitesinde yer alan ilgili bölümden şikâyet ve taleplerinizi iletebilirsiniz.

Ayrıca dilerseniz uyuşmazlık konusundaki başvurularınızı, arabuluculuk yoluyla çözümlemek hususunda başvuruda bulunabilirsiniz. Arabuluculuk hakkınız, hiçbir şekilde diğer hukuki çözüm yollarına başvurma hakkına engel teşkil etmez.

×

Merhaba!

WhatsApp'ta soru sormak veya bize bir e-posta göndermek için aşağıdaki temsilcilerimizden birini tıklayın (E-Mail Adresimiz: psikolojielika@gmail.com)

× Nasıl Yardımcı Olabiliriz?